söndag 28 oktober 2012

Scrapbookmässa på Heden

Oj, vad många som redan börjat blogga inför julen, härligt! Idag besökte jag Göteborgs Stämpel och Scrapbookmässa i Exercishuset vid Heden. En ganska liten, men trevlig, mässa. Inträdet var dock endast på 30 kr så det var absolut värt det. Det fanns naturligtvis mycket julgrejer på mässan så lusten att börja fixa och planera inför julen väcktes snabbt. Det blev en del inköp förstås, bl.a. en Top Score, en slags platta man använder för att vika raka linjer när man gör kort och boxar. Slöjddetaljer hade en demo, där de gjorde en smart box av ett scrapbookark. Den går väl egentligen att göra utan plattan (se bilderna nedanför), men med plattan gick det hur fort som helst! Sen är det bara att stansa ett hål i varje hörn, trä ett band genom hålen, och boxen är klar. Tänker att man kan göra sådana här boxar och fylla med olika julgodis, pepparkakor eller andra julkakor, eventuellt med cellofan i, och ge bort som små julpresenter.

 Börjar vika en box med hjälp av Top Score-plattan.
 Inköp gjorda på Göteborgs Stämpel och Scrapmässa hösten 2012.
Stansa ett hål i varje hörn. I hålen trär man sedan ett band.
Färdig box! Dekorerad med washi-tape, och en etikett dekorerad med en julstjärne-blomma som också inhandlades på mässan.

1 kommentar:

  1. sv: Tack - det sprider rätt mysigt ljus i hallen nu =)

    Gu, vilka fina scrapsaker du gör - jag blir mycket imponerad då jag själv aldrig lyckats få till något när jag försöker... men skam den som ger sig =)

    SvaraRadera